ΕλλάδαΚόσμος

Με αυτή την κίνηση θα έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης

Αν ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο και θέλετε κατά τη διάρκεια της πτήσης να έχετε μια καλύτερη περιποίηση από τις αεροσυνοδούς, θα πρέπει εξ’ αρχής να τους κάνετε καλή εντύπωση.

Στο διαδικτυακό φόρουμ Quora αεροσυνοδοί με εμπειρία αποκαλύπτουν πώς να συμπεριφερθείτε ώστε να σας εκτιμήσουν ως επιβάτη.

Έτσι λοιπόν, η καλή εντύπωση δίνεται από την στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο αεροσκάφος. Πάντα υπάρχουν αεροσυνοδοί που ευγενικά και με χαμόγελο σας υποδέχονται και σας καλωσορίζουν στην πτήση. Το ίδιο συμβαίνει και όταν εξέρχεστε από το αεροσκάφος.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανταποδώσετε με το ίδιο χαμόγελο το καλωσόρισμα αυτό.

Έχει διαπιστωθεί ότι oι αεροσυνοδοί αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους επιβάτες που τους κάνουν καλή εντύπωση εξ’ αχής και διαφορετικά σε όσους είναι απρόσιτοι και αγενείς.

Ο Sjaak Schulteis, ο οποίος εργάστηκε για 30 χρόνια στο θάλαμο επιβατών για τη Lufthansa, δήλωσε:

«Είχα κάποτε έναν συνάδελφο ο οποίος ήρθε στην κουζίνα και μου είπε: «Μην κάνεις τίποτα για τους επιβάτες που κάθονται στη θέση τάδε, τάδε και τάδε. Δεν λένε ποτέ ευχαριστώ».

Η αεροσυνοδός Olivia Roqua δήλωσε: «Λυπάμαι γιατί τις περισσότερες φορές οι επιβάτες δεν λένε ευχαριστώ. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι θέμα πολιτισμού, αλλά με ενοχλεί».

Ένα χαμόγελο λοιπόν, μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, αποκαλύπτουν οι αεροσυνοδοί.

koutipandoras.gr

Back to top button