ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Καστοριά: Το κυνοφιλικό σεμινάριο και οι δοκιμές κυνηγετικών σκύλων (σειρά φωτογραφιών)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Καστοριάς με μεγάλη επιτυχία Κυνοφιλικό Σεμινάριο με εισηγητή τον εκπαιδευτή-εκτροφέα-κυναγωγό Θωμά Πετρόχειλο.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρακολουθήσαμε στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας την εισήγηση του κ. Πετρόχειλου, που αφορούσε την εκπαίδευση κυνηγετικών σκύλων φέρμας, η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όσους παραβρέθηκαν.

Ο διακεκριμένος Θωμάς Πετρόχειλος κατέθεσε πολυετή εμπειρία και γνώση σε ένα κοινό που τον άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για δύο περίπου ώρες και απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους κυνηγούς.
Παράλληλα τις δύο μέρες του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Χιλιοδένδρου Καστοριάς δοκιμές κυνηγετικών σκύλων για τα φυσικά τους προσόντα.

Το Σάββατο 1 Απριλίου από τους σκύλους που δοκιμάστηκαν, παρόλο που δεν έτρεξαν με κανονισμούς, διακρίθηκαν στο επίπεδο του ‘‘εξαίρετου’’ με την παρακάτω κατάταξη οι:
ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ
ΣΚΥΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΥΝΑΓΩΓΟΣ
1.Μπλεκ Ντιλ Μάριο Μαστορίδης Μάκης Μαστορίδης Μάκης
2.Σνάιπερ Βάσσου Βασίλης Βάσσου Βασίλης
3.Ραμόν Στανόας Βαγγέλης Στανόας Βαγγέλης
4.Ρεξ Κραβαρίτης Γιάννης Κραβαρίτης Χαράλαμπος
5.Νεϊμάρ Κατσαρής Σάκης Μαστορίδης Μάκης
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ
1. Τζίνα Σιδηρόπουλος Σταύρος Σιδηρόπουλος Σταύρος

Την Κυριακή 2 Απριλίου διακρίθηκαν στο επίπεδο του ‘‘εξαίρετου’’ οι:
ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ
1.Μπλεκ Ντιλ Μάριο Μαστορίδης Μάκης Μαστορίδης Μάκης
2.Άλβιν Σωτηρίου Πέτρος Σωτηρίου Πέτρος
3.Ρίκο Μητρόπουλος Ζήσης Μητρόπουλος Ζήσης
4.Ραντέτις Ζαμπ Κραβαρίτης Γιάννης Κραβαρίτης Χαράλαμπος
5.Νιγκιάρ Κατσαρής Σάκης Κατσαρής Σάκης
6.Όμηρος Ευσταθίου Πάρης Ευσταθίου Πάρης
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ – καμία διάκριση

Επίσης σκύλοι που ξεχώρισαν την ίδια μέρα με το χαρακτηρισμό του ‘‘πολύ καλός’’ με τυχαία όμως αναφορά είναι οι: Σνάιπερ του Βάσσου Βασίλη, Ηρώ του Μανούρα Θανάση, Πίου του Χαλκιά Σταύρου, Ραμόν του Στανόα Βαγγέλη και Κόρα του Γεωργιάδη Λευτέρη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση, τον κ. Πετρόχειλο Θωμά, την κ. Πετρόχειλου Χαρά και τον κ. Παπαθανασόπουλο Μάριο για την χορηγία των σκυλοτροφών Atletic dog, που διανεμήθηκαν στους πρωταθλητές μας και ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!

 

 

Back to top button