ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η διάλεξη του Βαγγέλη Στάμκου για τη διατροφή στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Ειδικού Εφαρμογών Διαιτητικής κ. Στάμκου Ευάγγελου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Η διοίκηση του Ομίλου, σε συνεργασία με τους προπονητές, διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου οι αθλητές όλων των ηλικιών να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο διατροφής που πρέπει να τηρούν στην καθημερινότητά τους. Στην εκδήλωση ταυτόχρονα με τους αθλητές του Ν.Ο.Κ., πλήθος γονέων, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πληροφορίες που έδωσε ο κ. Στάμκος. ‘

Οντας ο ίδιος παλαιότερα κωπηλάτης του Ομίλου για σειρά ετών, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το θέμα της διατροφής κωπηλατών. Στη διάλεξη τέθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καθημερινή διατροφή των αθλητών, τη διατροφή πριν και μετά τις αγωνιστικές δραστηριότητες, τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, κ.α. Μετά το πέρας της διάλεξης ο κ. Στάμκος απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των γονέων, των αθλητών και των προπονητών και μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια σε όλο το ακροατήριο.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να ευχαριστήσει πάρα πολύ τον κ. Στάμκο για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη που έδωσε, και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για τη διαμόρφωση αθλητών υγιών, με άψογο χαρακτήρα και προσωπικότητα, που θα διακρίνονται μέσα κι έξω από τους αθλητικούς χώρους.

 

Back to top button