ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ζητά “συγνώμη” από τον ΑΓΣ Καστοριάς

Η ″άποψη″ της Ομάδας του Α.Σ. ″Μέγα Αλέξανδρου″ Καλλιθέας για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2016 -2017

     Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από την ομάδα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, που από την αρχή της χρονιάς  δεν ″αφήσαμε″ να στεφτεί πρωταθλήτρια και αναγκάστηκε να κάνει χρήση διαφόρων εξωαγωνιστικών  παραγόντων.

Ζητάμε συγνώμη από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς, που λόγω της παρουσίας μας στο φετινό Πρωτάθλημα, χρειάστηκε να φτάσει να κάνει χρήση των οργάνων της (Διαιτητές και Επιτροπή ενστάσεων), για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ώστε να φτάσει να δώσει στο ″παρα πέντε″ το Πρωτάθλημα στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

Να ευχαριστήσουμε τους ″αντικειμενικούς″ δημοσιογράφους,  τους παράγοντες ″φαντάσματα″ που οι  έχοντες να λαβαίνουν από αυτούς εύχονται να είναι καλά στην υγεία τους, και σε όλους τους ″υγιείς″ φιλάθλους του Α.Γ.Σ. Καστοριάς για τα ″ευχολόγια″ τους και λόγω των εορτών τους τα ανταποδίδουμε.

Τέλος, εν μέσω όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας, οι Ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας, προσπάθησαν και έδειξαν το ΗΘΟΣ, τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και την ΑΞΙΑ τους απέναντι σε όλους αυτούς.

 

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ

Gëzuar Pashkët

Linksmų Velykų

Честит  еликден

2 Comments

  1. Στην ειρωνεία και στις ξένες γλώσσες, παίρνετε ΑΡΙΣΤΑ, “κύριοι” του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας. Όπως παίρνετε ΑΡΙΣΤΑ και στην ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ. Έτσι είναι, όμως. “Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις”. Δυστυχώς για εσάς ο απολογισμός και η εμφάνιση της ομάδας σας είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ και ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ. Τελικός απολογισμός της ομαδάρας σας με την Καστοριά: Νίκες 0 – Ισοπαλίες 0 – Ήττες 3 Τέρματα 0-7. Άντε και καλά κρασιά!!!! .

    Αλήθεια, πόσα γκολ πρέπει να φάτε ακόμη, για να συνέλθετε; Όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι και ξυπνήσετε για να δείτε την ωμή πραγματικότητα, τόσο το καλύτερο για την ομάδα σας, αλλά και για το Καστοριανό ποδόσφαιρο. Και η ωμή πραγματικότητα, σας φωνάζει να ψάξετε, μεταξύ “συγγενών και φίλων σας”, για να βρείτε τους πραγματικούς φταίχτες του φετινού ναυαγίου σας, σαν ομάδα (ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης του πρωταθλήματος), που έχουν ακόμη, (δυστυχώς για σας), την ικανότητα να σας αποπροσανατολίζουν και να αφήσετε ήσυχη την ομάδα του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” (αυτό είναι το κανονικό όνομα της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος) και την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

    Εύχομαι, ολόψυχα, σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με Υγεία και ΦΩΣ στην ψυχή σας, γιατί το χρειάζεστε πραγματικά!!!!

  2. Ευχες στα Ελληνικα, ΝΑΙ….!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στα Αλβανικα, ΟΧΙ!!
    Στα Λιθουανικα και στα Ρωσσικα, ποιος ο λογος;;

Back to top button