ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Όλες οι καινοτομίες της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς – Σε ανοιχτό χώρο μέσα στην πόλη το φετινό γκαλά! (βίντεο – πίνακας)

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών “Ο Προφήτης Ηλίας” κ. Γιάννης Κορεντσίδης δηλώνει ότι φετινή έκθεση θα είναι αναβαθμισμένη σε όλα όλα τα επίπεδα, με κάλυψη των χώρων 100%, δύο πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο “Αριστοτέλης” από Μόσχα και Κίεβο, με τα ξενοδοχεία να αναμένεται να φτάσουν και αυτά στο 100% της πληρότητας, ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εργάζονται δεκάδες  συμπολίτες  μας σε πάρα πολλούς τομείς.

«Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς είναι ένα τεράστιας οικονομικής σημασίας γεγονός που θα δώσει ζωή και ανάσα στον τόπο της Καστοριάς, τόσο κατά τις ημέρες διεξαγωγής της, όσο και στη συνέχεια, καθώς ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μεγάλη επιτυχία και από εμπορικής άποψης. Αυτό δείχνουν, άλλωστε τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα στη διάθεσή μας», δήλωσε ο κ. Κορεντσίδης, «Κύριος στόχος μας, πλην την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας,  είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή μας στην ανάπτυξη της περιοχής μας».

https://www.youtube.com/watch?v=U9MZaBsBEHE

Σε ό,τι αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις, την πρώτη ημέρα της  Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο GALA, το οποίο για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, προκειμένου να αναδειχθεί η παραδοσιακή πλευρά της πανέμορφης πόλης μας. Το Gala θα παρουσιάσουν διάσημες προσωπικότητες του χώρου της μόδας και των media.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης , θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι επεξεργασίας γούνας για φοιτητές σχολών μόδας από όλη τη χώρα.

Το εγχείρημα και τη μεγάλη προσπάθεια του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, η Blackglama (Μέγας Χορηγός) και ο TAP (Χρυσός Χορηγός), με τον κ. Κορεντσίδη, στις δηλώσεις του, να ευχαριστεί  τους παραπάνω φορείς για την εμπιστοσύνη που  δείχνουν στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, αντιλαμβανόμενοι την τεράστια σημασία της  για τη  βιοτεχνία της γούνας στην Καστοριά και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Ο χάρτης της έκθεσης

(πατήστε επάνω για να δείτε τον χάρτη σε μεγάλο μέγεθος)

 

 

 

Back to top button