ΕλλάδαΚαστοριά

Ο Δημήτριος Σουλτανίδης νέος Διοικητής της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΟΪΟΥ η παράδοση της Διοίκησης της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ). Ο απερχόμενος Διοικητής της Σχολής Συνταγματάρχης(ΑΣ) κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης μετατιθέμενος στο Στεφανοβίκειο ως Επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ, παρέδωσε στο νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη(ΑΣ) κ. Δημήτριο Σουλτανίδη, ο οποίος διατέλεσε και στο πρόσφατο παρελθόν Διοικητής του 3ου ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Την τελετή παράδοσης πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 ο Διευθυντής της ΓΕΣ/ΔΑΣ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Ηλιόπουλος, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μαντζουράνης. Από πλευράς πολιτικής και τοπικής αρχής παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης και αρκετοί ακόμη επίσημοι τοπικών φορέων. Παρόντες ακόμη ο Διοικητής του ΑΤ Αλεξάνδρειας Αστυνόμος Α κ. Νίκος Κυριακίδης και ο Διοικητής της ΠΥ Αλεξάνδρειας Πύραρχος κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Πραγματοποιήθηκε ιερή δοξολογία και η ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης, ακολουθώντας παρέλαση τμημάτων της Αεροπορίας Στρατού και δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Έμβολος από την πλευρά του εύχεται υγεία και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα στους δύο εξαίρετους αξιωματικούς του Όπλου της Αεροπορίας Στρατού, τόσο στον αποχωρήσαντα όσο στο νέο Διοικητή της Σχολής Αεροπορίας Στρατού.



Δείτε όλο το πλούσιο φωτορεπορτάζ στο emvolos.gr

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button