Καστοριά

Ο Λάζαρος Ζήσης για την Έκθεση Τουρισμού “ΤΑΞΙΔΙ 2017” στην Κύπρο (βίντεο – ευχαριστίες)

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης για την Έκθεση Τουρισμού “ΤΑΞΙΔΙ 2017” στην Κύπρο

Τη διεθνή τουριστική έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ 2017”, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) στη Λευκωσία, επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Λάζαρος Ζήσης ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς, από 21 έως 23 Απριλίου.

Η συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στην έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ” σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό στην εκστρατεία του Δήμου Καστοριάς για την προσέλκυση τουριστών από διεθνείς αγορές, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του τόπου μας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την προβολή νέων προϊόντων και υπηρεσιών που συντίθενται στη ζήτηση θεματικού τουρισμού όπως, θρησκευτικός, αθλητικός και περιπατητικός τουρισμός.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VXyiqt4NGrU

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο κος Ζήσης είχε συνομιλίες με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη, με τον εκπρόσωπο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Ηρόδοτο Ηροδότου, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Ντίνο Κάκκουρα, καθώς και με στελέχη του γραφείου Xenos Travel.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με ομόλογους εκπροσώπους από την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Λευκωσίας όπως τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας κ. Κώστα Μαυρίδη και την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κα. Λεώνη Ορφανίδου. Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, ήταν η εφαρμογή ενός κοινού πλαισίου δράσης σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, καθώς ο πολιτισμός δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο προώθησης και προβολής των δύο προορισμών (Λευκωσίας – Καστοριάς).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού κι εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για τη θερμή φιλοξενία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο διαμορφωμένο περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση Λευκωσίας “ΤΑΞΙΔΙ 2017”, καθώς και για την αποστολή του έντυπου υλικού που χρησιμοποιήθηκε στην έκθεση.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το φωτογραφείο “Studio Tsolis” για τη δωρεάν παραχώρηση των φωτογραφιών που απεικονίζουν πανοραμικές απόψεις της πόλης μας, την “hellasguides.com” για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του ψηφιακού τουριστικού οδηγού Καστοριάς μέσω QR Code και τον κ. Ιωάννη Τράσια για τη δωρεάν παραχώρηση οπτικού υλικού (video) με θέμα την Καστοριά.

Το παραπάνω υλικό αξιοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Τουρισμού στη διεθνή τουριστική έκθεση Λευκωσίας “ΤΑΞΙΔΙ 2017”. H αποτελεσματική προβολή του Καστοριανού τουριστικού προϊόντος, ήταν και παραμένει μία μεγάλη πρόκληση για την Αντιδημαρχία Τουρισμού.

Ο Αντιδήμαρχος; Τουρισμού

Λάζαρος Ζήσης

 

 

 

Back to top button