Ρόδος: Τουρίστες έφαγαν και έδειξαν το βραχιολάκι!

 

Συνέβη και αυτό! Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, στην πλατεία Ιπποκράτους, θεωρώντας πως μπορεί να φάει και να πιει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώσει, λόγω του πακέτου διακοπών… all inclusive που πλήρωσε στο ταξιδιωτικό του πρακτορείο!
Όπως δήλωσε στη «δημοκρατική» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το ζευγάρι μέσης ηλικίας, μετέβη στο κατάστημά του παρήγγειλε, έφαγε, και αφού έδωσε συγχαρητήρια για την ποιότητα του φαγητού και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό!
Αφού χαιρέτησαν κι αντί να κατευθυνθούν προς το ταμείο κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, τότε ο ιδιοκτήτης ευγενικά τους «υπενθύμισε» πως έπρεπε να πληρώσουν. Και οι δύο, μάλλον έκπληκτοι, έδειξαν τα βραχιολάκια τους στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, λέγοντάς του, πως έχουν πληρώσει πακέτο διακοπών «all inclusive», θεωρώντας προφανώς πως θα είχαν δωρεάν φαγητό και ποτό στα καταστήματα όλου του νησιού!
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τους εξήγησε πως το all inclusive ισχύει μόνο για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν και τότε το ζευγάρι απορημένο, όπως περιγράφει στην «δ» ο καταστηματάρχης, έβγαλε χρήματα για να πληρώσει τον λογαριασμό και αποχώρησε, αφού συνειδητοποίησε πως τελικά έξω από το ξενοδοχείο, θα πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη για να καταναλώσει φαγητό ή ποτό…
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι στο κατάστημά του, πάλι στην αρχή της σεζόν με πελάτες που θεώρησαν ότι το all inclusive πακέτο διακοπών που πλήρωσαν, επεκτείνεται στις επιχειρήσεις όλου του νησιού!
dimokratiki.gr

 

shares