ΑθλητικάΚαστοριά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ποδηλατικού αγώνα «Kastoria Flat Out Circuit»

 

Η κίνηση προς το Νοσοκομείο θα γίνεται μέσω της οδού Μητροπόλεως

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς στις 26 Απριλίου 2017  έλαβε ομόφωνα την 104/2017 Κανονιστική απόφασή του με θέμα: «Λήψη κανονιστικής απόφασης για την εφαρμογή μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδηλατικού Circuit με την επωνυμία «Kastoria Flat Out Circuit» η οποία έχει ως εξής:

Εκδίδει Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδηλατικού Circuit με την επωνυμία Kastoria Flat Out Circuit, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07-05-2017 και κατά τις ώρες από 10:00 έως 14:00.

Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες:

  1. Τμήμα αγώνων

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση στα δύο ρεύματα της Λ. Κύκνων, επί της Μ. Αλεξάνδρου από τη Λ. Κύκνων έως την οδό Γράμμου, επί της Αθ. Διάκου από τη Μ. Αλεξάνδρου έως την Γραβιάς, επί της οδού Γραβιάς, επί της οδού Ζαλόγγου έως Γράμμου και στο τμήμα της οδού Γράμμου από την οδό Ζαλόγγου έως την συμβολή της με τη Λ. Κύκνων πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλους τους δημοτικούς (ή και ιδιωτικούς) δρόμους που συμβάλουν σε όλους τους παραπάνω, δηλαδή :

Καραϊσκάκη, Ηροδότου, Ξενοφώντος, Αριστάρχου, Ευριπίδη, Αριστοφάνη, Υπολοχαγού Διάκου στη συμβολή με την οδό Γράμμου

  1. Παράκαμψη κυκλοφορίας

Για την ασφάλεια των αγώνων θα γίνει παράκαμψη της νότιας εισόδου της πόλης (συμβολή Λ. Κύκνων & Γράμμου) με υποχρεωτική πορεία μέσω στροφής αριστερά επί της Εθνικής Οδού Καστοριάς – Κοζάνης προς την Ε.Ο. Καστοριάς – Νεστορίου δια της βοηθητικής κοινόχρηστης οδού πλησίον των εγκαταστάσεων του πρώην στρατοπέδου ‘Δρακοπούλου’ και διοχέτευση της κυκλοφορίας διαμέσου της οδού Ύδρας στην οδό Γράμμου.

Για το λόγο αυτό θα γίνει “διχοτόμηση” της διασταύρωσης Γράμμου – Ζαλόγγου (σηματοδότης περιοχής ΛΥΒ) ώστε να επιτρέπεται η κίνηση μέσω μόνο της οδού Γράμμου και όχι της οδού Ζαλόγγου.

Όπου απαιτούνται παρακάμψεις κυκλοφορίας, θα λαμβάνονται κατάλληλα μέτρα για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών καθώς τα συγκεκριμένα σημεία θα φορτιστούν κυκλοφοριακά και θα τοποθετηθούν πινακίδες:

  1. Φωτεινός σηματοδότης περιοχής ΛΥΒ Ρ-50α (Υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας με στροφή αριστερά).
  2. Φωτεινός σηματοδότης Γράμμου – Μ. Αλεξάνδρου Ρ-28 (απαγορεύεται η στροφή δεξιά)

Η κίνηση προς το Νοσοκομείο θα γίνεται μέσω της οδού Μητροπόλεως.

 

Back to top button