ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριάΠρόσωπα

“Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Καστοριανός άσος του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης

 

«Λάζα ψυχάρα για πάντα Ατρομητάρα», είναι το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Ατρόμητου για τον Νίκο Λαζαρίδη. Σε λιγότερο από τρεις μήνες ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός θα… πατήσει τα 38 του χρόνια και το παιχνίδι της Πρωτομαγιάς, εναντίον του Πλατανιά, θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα του Ατρόμητου, στον οποίο αναμένεται και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως άλλωστε είχε σχεδιάσει.

Ο Λαζαρίδης αγωνίζεται στους «κυανόλευκους» την τελευταία πενταετία, μετρώντας 170 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η σκέψη της αποχώρησης από την ενεργό δράση έχει ωριμάσει, ενώ από την περασμένη σεζόν είχε πέσει στο τραπέζι και η ιδέα για την παραμονή του στον σύλλογο του Περιστερίου από άλλο πόστο, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Μάρτιο του 2016.

Ήδη, έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Λαζαρίδης είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει ακόμα ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε να γίνει επί της ουσίας συζήτηση και να του προταθεί συγκεκριμένος ρόλος και αρμοδιότητες και ακολούθως ο ίδιος να δώσει την απάντηση του.

atromitistas.gr

 

 

Back to top button