Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 ενώ η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα νωρίτερα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα,  είτε ως συνδυασμός είτε ως μεμονωμένος υποψήφιος, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς ή με αποστολή στο e-mail της Ένωσης ([email protected]).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται ηΔευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 14:00.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθορίζει τόσο των αριθμό των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ όσο και τη “δύναμη” της ΕΛΜΕ για τα επόμενα δύο χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Προέδρων των ΕΛΜΕ.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.