ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σε “αναμμένα κάρβουνα” ο Σύνδεσμος για το GALA

 

Τολμηρό το φετινό εγχείρημα του Συνδέσμου Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας» να διοργανώσει για πρώτη φορά το GALA σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένα στην πλατεία Ντολτσό. Και φυσικά η έγνοια των διοργανωτών είναι ο καιρός. Συνεχώς μπαίνουν και βλέπουν τις προβλέψεις στους μετεωρολογικούς ιστότοπους, που όπως δείχνουν μέχρι στιγμής, αύριο θα έχουμε μια υπέροχη ανοιξιάτικη βραδιά.

Στο GALA θα παρουσιάσουν δημιουργίες τους 15 γουνοποιητικές εταιρίες και θα τις παρουσιάσουν μοντέλα της εταιρίας PR BIZZ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος θα είναι περιορισμένος και η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν τις σχετικές προσκλήσεις. Υπήρξαν συζητήσεις να είναι ανοιχτή η εκδήλωση στο κοινό, αλλά τελικά δεν προτιμήθηκε αυτή η επιλογή, κυρίως για λόγους ασφαλείας των γουναρικών.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και γνωστές προσωπικότητες του χώρου της μόδας και του Lifestyle, ενώ μετά το catwalk θα ακολουθήσει cocktail party. Την μουσική επένδυση της βραδιάς με κλασικά μουσικά ακούσματα, έχουν αναλάβει το Ωδείο Βορείου Ελλάδος και η σοπράνο Νίνα Λοτσάρη.

Φ

 

 

Back to top button