Καστοριά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2017-18, θα πραγματοποιηθούν φέτος από την Τρίτη 2-5-2016 έως και την Τετάρτη 19-5-2017, κατά  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

            ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜ. ΣΧ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

α. Αίτηση γονέα-κηδεμόνα (Υπάρχει στο σχολείο.)

β. Ερωτηματολόγιο εγγραφής (Υπάρχει στο σχολείο.)

γ. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (Το έγγραφο αυτό αναζητείται από το σχολείο).

δ. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου,  στο οποίο φαίνεται,  ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

ε. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) http://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-prwtobathmias-frontidas-ygeias/nea-arthrografia/2463-atomiko-deltio-ygeias-mathhth?fdl=7212 www.moh.gov.gr

(Το έντυπο αυτό το προμηθεύεστε από το σχολείο ή το διαδίκτυο, συμπληρώνεται από το γιατρό και  επιστρέφεται στο σχολείο συμπληρωμένο έως το Σεπτέμβριο).

στ. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου. (Εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο, όπου φοιτά ο/η μαθητής/τρια.)

ζ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας. (Η ακριβής διεύθυνση χρειάζεται για τον προγραμματισμό μεταφοράς των μαθητών με ΤΑΞΙ.)

η. Γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. ή εγκεκριμένο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο για τη φοίτηση του/της μαθητή/τριας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Η γνωμάτευση αυτή μπορεί να προσκομιστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

dim-eid-kastor.kas.sch.gr

 

Back to top button