ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ο Σταμάτης Μπένας του ΑΣ Καστοριάς στους κορυφαίους της εβδομάδας

Καταγράφουμε τους, κατά τεκμήριο, κορυφαίους, καλύτερους της 27ης αγωνιστικής για τον Όμιλο του Βορρά της Β’ Εθνικής, αν και πάντοτε οι πρωταγωνιστές είναι πολλοί περισσότεροι από πέντε, όσον αφορά τους παίκτες και αναμφίβολα και άλλοι κόουτς διακρίνονται κάθε φορά… Ενδεχομένως, αλλάζουμε και θέσεις σε μερικούς άσους, προκειμένου να βγει ένα ιδανικό ιδεατό έως και εικονικό σχήμα, σε κάθε περίπτωση, αναφέρουμε την άποψή μας, όσον αφορά τους καλύτερους, τους MVP

1. Δημήτρης Σαμαράς (Στρατώνι)
Τα δύσκολα πιο απλά και ο ίδιος και η ομάδα του κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά και δικαίως συγκαταλέγεται στους καλύτερους.

2. Κώστας Σταύρου (Πευκοχώρι)
Ενας από τους εμφανείς ήρωες της ομάδας του κόουτς Καραμανλή όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Πολύγυρο.

3. Μάκης Θέος (Καρδίτσα)
Το ότι έπαιξε αποτελεσματική άμυνα κλειδώνοντας τον σπουδαίο Νέστορα Κόμματο της Αγιάς, στο επεισοδιακό ντέρμπι, πιστώνεται στην εμπειρία του, την ατομική και ομαδική δουλειά.

4. Σταμάτης Μπένας (Καστοριά)
Θα μπορούσε ενδεχομένως το σχήμα να βγαίνει λοιπόν, κατά μια έννοια, με αυτή την μορφή, καθώς ο πρώην φόργουορντ του Ηρακλή ξέρει καλά τα μυστικά τηε θέσης «4» και οι γουναράδες πέτυχαν τον στόχο τους,πανηγυρίζοντας την άνοδο, μετά το παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

5. Φίλιππος Συμεωνίδης (Ανατόλια)
Παρά έναν πρόσφατο τραυματισμό ο έμπειρος σέντερ του κολεγίου δεν πτοήθηκε και συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση στην Βέροια επί της ομάδας που φέρει και το όνομά του.

Προπονητής: Στέλιος Χατζηιωάννου (Πιερικός)
Oι Κατερινιώτες είχαν επικεντρωθεί προ ημερών στο Πανελλήνιο Εφήβων στην πόλη τους, όμως φυσικά και το ντέρμπι με τη ΧΑΝΘ ήταν κατά νου και ο κόουτς της ομάδας μαζί με το σταφ κατάφεραν να έχουν στο ενεργητικό τους μια σημαντική επιτυχία, που ίσως κλειδώνει και την υπόθεση-σωτηρία. Στην ίδια θέση ακριβώς θα μπορούσε να βρίσκεται για ακόμη μια αγωνιστική και ο Χρήστος Μυριούνης (Αγρίνιο), ο οποίος κρατά την ομάδα του όρθια και ψηλά στην βαθμολογία, κοντά και σε επαφή με τις θέσεις των πρωτοπόρων.

basketblog.gr

 

Back to top button