ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Διασυλλογικοί αγώνες του ΝΟΚ αύριο στην Καστοριά

Με μεγάλη προσέλευση Ομίλων και αθλητών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6-5-2017 οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.
350 και πλέον αθλητές θα συμμετέχουν στους αγώνες, που αναμένεται να γίνουν με ηλιοφάνεια και ιδιαίτερα καλές συνθήκες.
Ο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη νότια παραλία της Καστοριάς, στο διαμορφωμένο στίβο που φιλοξένησε τους Βαλκανικούς αγώνες του περασμένου καλοκαιριού, αλλά και πλήθος άλλων αγώνων στο παρελθόν. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 9 π.μ. έως και τις 2 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων στο χώρο του ΔΗΝΑΚ, όπου θα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι αθλητές και οι προπονητές, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, με μουσική, φαγητό και γλυκά φτιαγμένα με αγάπη από τις μητέρες των αθλητών του Ν.Ο.Κ.
Μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων στο χώρο του ΔΗΝΑΚ, αλλά και οι κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα που χαρίζει η λαχειοφόρος αγορά που πραγματοποίησε ο Όμιλος για την οικονομική του ενίσχυση. Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σας περιμένουν όλους για να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά πως Καστοριά και κωπηλασία είναι δύο πράγματα που ταυτίζονται.
Για να δείξουμε πως η Καστοριά στηρίζει την κωπηλασία και είναι κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

 

Back to top button