ΓούναΚαστοριά

Στη 42η Έκθεση Γούνας η Ολυμπία Τελιγιορίδου (φωτογραφίες)

Θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τον κλάδο της γούνας

Στην 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης  κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου εκφράζοντας τη στήριξη της Κυβέρνησης στον κλάδο της γούνας και ευχόμενος στους γουνοποιούς που παίρνουν μέρος στην έκθεση καλές δουλειές και στους διοργανωτές καλή επιτυχία.

Την αμέριστη στήριξή της εξέφρασε μέσα από τον χαιρετισμό της  στην τελετή των εγκαινίων και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κα. Τελιγιορίδου στην τοποθέτηση της τόνισε ότι η Διεθνής Έκθεση Καστοριάς είναι ένας θεσμός της πόλης μας, ο σημαντικότερος μάλιστα, το σήμα κατατεθέν της, που χαρακτηρίζει τη φυσιογνωμία της οικονομικής ζωής της. «Θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, φορείς και πολιτεία για να στηρίξουμε τον κλάδο, να δώσουμε λύσεις και διεξόδους, ώστε η κρίση να αποτελέσει παρελθόν και να αναπτυχθεί περαιτέρω η εξαγωγική δραστηριότητα της περιοχής».

Περιήγηση στους χώρους της έκθεσης έκανε ο κ. Παπαδημητρίου συνοδευόμενος από τη βουλευτή και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτη Ηλία κ. Κορεντσίδη.

Η Έκθεση και το gala που ακολούθησε ανέδειξαν την έμπνευση, την ποιότητα και τις πανέμορφες δημιουργίες των γούνινων και δερμάτινων ενδυμάτων.

Back to top button