ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η απάντηση της υπεύθυνης του Gala στον Γιώργο Μαντζούρα

Η κ. Νάνσυ Υφαντίδου της εταιρείας PR BIZZ, που είχε αναλάβει τόσο τη διοργάνωση του Gala, όσο και την παρουσία των διάσημων προσκεκλημένων απάντησε στο σχόλιο του Γιώργου Μαντζούρα.

” Κ. Μαντζούρα καταρχήν ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε για να αξιολογήσετε την προσπάθεια πραγματικά αυτό σημαίνει πως σας ενδιαφέρει και έχετε κριτική ματιά στα πράγματα. Χρειάζεται πάντα η κριτική αρκεί να είστε ενημερωμένος άριστα πριν. Ως επικοινωνιολόγος έχω να σας πω ότι η δημοσιότητα για την Καστοριά ακούστηκε για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα μέσω του alpha που την επόμενη κιόλας παρουσίασε το θέμα. Ο τουρισμός φαντάζομαι ευνοεί όλη την Καστοριά. Όσο για το τελικό προϊόν video που βγήκε θα το δείτε αναρτημένο και θα κ κατανοήσετε και εσείς ότι αυτοαναιρείστε όσον αφορά τον τρόπο που τοποθετήθηκε η πασαρέλα. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μια κριτική για να είναι τουλάχιστον πειστική πρέπει να περιέχει και τα θετικά και τ αρνητικά σχόλια. Αυτό κρατήστε το για το μέλλον… αφού το συνηθίζεται.
Όσο για τον κ. Γαβαλά σας ενημερώνω (αφού δεν φροντίζεται να το κάνετε εσείς κ. Μαντζούρα) ότι έχει δεχτεί να είναι ambassador της ελληνικής γούνας στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική! Ένας απλώς Έλληνας δικός μας που απλά σχεδιάζει για τον οίκο Hermes.”

Η απάντηση του Γιώργου Μαντζούρα στην κ. Υφαντίδου:

Δε σχολίασα τον Γαβαλά, την αντίθεση της δικής του “λάμψης” με το υπό κατάρρευση αρχοντικό πίσω του έδειξα..
Η Καστοριά είχε την τύχη λίγες μέρες νωρίτερα να έχει τρίωρη θαυμάσια προβολή στην ΕΤ3 και σε ακόμη ένα μεγάλο κανάλι, και σίγουρα δεν είναι η “πρώτη φορά” που έχει πανελλήνια προβολή. Όμως η έκθεση γούνας της Καστοριάς είναι Διεθνής, ενδιαφέρει η προβολή της και η προβολή της Καστοριάς Διεθνώς κι όχι μόνο στην Ελλάδα. Ελπίζω κι εύχομαι το τελικό προϊόν βίντεο που θα έχετε δημιουργήσει να είναι αντάξιο αυτών των απαιτήσεων. Δυστυχώς όμως οι εικόνες που διασκορπίστηκαν έως τώρα, δεν νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα επωφελείς… Μακάρι η δική σας δουλειά να επανορθώσει, περιμένω να τη δω με ανυπομονησία κι εύχομαι το καλύτερο.”

https://www.youtube.com/watch?v=VTqTIIgHYew

 

 

 

Back to top button