Καστοριά

Μειδίαμα: “To νέο μας άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και θα υπάρχουν συμμετοχές έκπληξη”

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την συνέντευξη που έδωσε ο Μπάμπης Στεφανίδης από τους Μειδίαμα στο Rock Overdose και τον Ζήση Πετκανά, εν όψει της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ τους. Απολαύστε τους!

Rock Overdose: Πληροφορίες λένε πώς οι Μειδίαμα ετοιμάζουν το καινούριο τους album.Πείτε μας πότε περίπου να το αναμένουμε ;

Μειδίαμα: Όντως εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζουμε το καινούριο album ,το οποίο εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει  τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Rock Overdose: Πείτε μας λίγα λόγια γι αυτό. Σε τι ύφος κυμαίνεται και αν θα υπάρχουν συνεργασίες όπως υπήρξαν και στο προηγούμενο album ‘’Ξύπνα’’.

Μειδίαμα:Αρχικά, είχα στο μυαλό μου το album να είναι εξ ολοκλήρου ακουστικό , όμως στην πορεία προέκυψαν και κάποια ηλεκτρικά κομμάτια κι έτσι θα είναι μία μείξη των δύο. Γενικά στο album υπάρχουν κομμάτια διαφορετικού  ύφους.  Θα έχει αρκετές μπαλάντες αλλά και κάποια πιο δυναμικά κομμάτια .Δύο εξ αυτών είναι και ο προπομπός του επόμενου album των Μειδίαμα που θα χει τελείως διαφορετικό ύφος και ήδη δουλεύεται και επεξεργάζεται στο μυαλό μου.

Η αλήθεια είναι πως και πάλι θα υπάρχουν κάποιες συμμετοχές έκπληξη για τις οποίες είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες. Προς το παρόν, μπορώ να σας πω πως υπάρχει ήδη μία συμμετοχή ενός αγαπημένου καλλιτέχνη και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει ακόμα μία τουλάχιστον, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Rock Overdose: Τι να περιμένουμε απ τους Μειδίαμα το επόμενο διάστημα πέρα από το καινούριο υλικό; Θα υπάρξουν κάποιες ζωντανές εμφανίσεις ;

Μειδίαμα: Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εμφανίσεις  το καλοκαίρι ,οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινώνονται μέσω της σελίδας μας στο facebook. Σ αυτές τις εμφανίσεις το κοινό που θα παρευρεθεί θα ακούσει κομμάτια από τις παλιότερες δουλειές μας ,γνωστά και αγαπημένα κομμάτια κυρίως απ τον χώρο του ελληνικού ροκ ,αλλά και κάποια κομμάτια απ το επερχόμενο album μας.

Rock Overdose: Ο τίτλος του καινούριου album έχει βγει ; Μπορείτε να τον μοιραστείτε μαζί μας ; Kλείνοντας έχετε να πείτε κάτι σ αυτόν τον κόσμο που πιστεύει στο ελληνικό ροκ και σας στηρίζει εδώ και χρόνια ;

Μειδίαμα: Κατ αρχάς να πούμε πως το ελληνικό ροκ και ο ελληνικός ,ουσιαστικός  στίχος υπάρχει ,είναι εδώ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνει άλματα προόδου. Υπάρχουν συγκροτήματα τα οποία έχουν να πουν πράγματα και παίζουν εξαιρετικές μουσικές ,όπως οι Μέμφις ,οι Vic και άλλοι πολλοί. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει , είναι συγκινητικό που υπάρχει κόσμος ο οποίος στηρίζει την ελληνική ροκ σκηνή και πιστεύει .Μην ξεχνάμε πως πολλές φορές από τις στάχτες γεννιούνται εκπληκτικά πράγματα. Ο τίτλος του επερχόμενου album των Μειδίαμα θα είναι ’’Η στιγμή που όλο αλλάζει’’.

 rockoverdose.gr

Back to top button