ΑθλητικάΚαστοριά

Προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας: «Τελικός για εμάς το ματς με την Καστοριά»

«Παίζουμε τον τελικό για την Α2»… Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας Κώστας Ρουμελιώτης προς πάσα κατεύθυνση, ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με την Καστοριά. Ένα ματς από το οποίο θέλουν στην Καρδίτσα να φύγουν με το νικητήριο φύλλο αγώνα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α2.

Ο προπονητής του ΑΣΚ αναφέρθηκε στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, αλλά και στην πορεία των δυο ομάδων και παράλληλα στέλνει κάλεσμα στους οπαδούς της Καρδίτσας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Να γεμίσουν το κλειστό της πόλης για να στηρίξουν την ομάδα στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση…

«Σέβομαι απεριόριστα την ομάδα της Καστοριάς και την πορεία της στο χώρο του μπάσκετ. Λόγω της σοβαρής διοίκησής της, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια με την καθοδήγηση ενός ικανότατου προπονητή και νομοτελειακά, αυτή η προσπάθεια θα απέδιδε καρπούς. Ειδικά φέτος, δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό και χωρίς κενά ρόστερ που απέδωσε εξαιρετικό μπάσκετ, κατέκτησε την άνοδο στην Α2 βρισκόμενη σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να στεφθεί και πρωταθλήτρια», σχολίασε και συνέχισε:

«Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα και σ’ ένα μαραθώνιο τριάντα αγωνιστικών, αποδίδεται δικαιοσύνη. Η Καστοριά λοιπόν, είναι η καλύτερη ομάδα και αυτή θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, στον πιο σημαντικό αγώνα μας για τη φετινή χρονιά. Ο Α.Σ.Καρδίτσας, είναι άξια η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχει την καλύτερη άμυνα, το καλύτερο goal average και αποδίδει –κατά ομολογία των αντιπάλων μας- ποιοτικό μπάσκετ. Αυτό οφείλεται στους 14 εκπληκτικούς συμπαίκτες που αποτελούν το ρόστερ μας, οι οποίοι παίζουν σαν ομάδα στις νίκες αλλά και τις ήττες.

Έχοντας μια διοίκηση από εξαιρετικούς νέους ανθρώπους, καθοδηγούμενη από τον ακούραστο «έφηβο» Θωμά Δεληγιάννη, δουλεύουμε σκληρά από τις 8 Αυγούστου για να μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα. Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν το όνειρο, αυτό που κανείς δεν τολμούσε να ψελλίσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Α2».

Κάλεσμα στον κόσμο…

«Σ’ αυτή τη διαδρομή, είχαμε και έχουμε τη συμπαράσταση του απίστευτου κόσμου της πόλης που κατακλύζει το κλειστό σε κάθε αγώνα. Έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο, δεν παίζουμε έναν αγώνα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε, παίζουμε τον τελικό για την Α2», τόνισε ο Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Για τη διοίκηση που οραματίσθηκε και δημιούργησε αυτή την ομάδα. Για όλους τους Καρδιτσιώτες που βρίσκονται δίπλα μας από το ξεκίνημα, γεμίζοντας το κλειστό σε κάθε αγώνα. Γι’ αυτούς που μας συντρόφευσαν παντού, στην Ξάνθη, το Αγρίνιο, τη Θεσσαλονίκη, που μετέτρεψαν σε έδρα μας, το κλειστό της Καλλικράτειας την περασμένη Κυριακή. Για τους εαυτούς μας, που δουλεύουμε καθημερινά εδώ και δέκα μήνες.
Για όλους αυτούς τους λόγους και κυρίως για την Καρδίτσα, καλώ από καρδιάς όλους τους φιλάθλους μας να είναι στο κλειστό την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».

infobasket.gr

 

Back to top button