Καστοριά

Δύο συλλήψεις στην Καστοριά για μεταφορά και καπνό

Σύλληψη 52χρονου για κατοχή αδασμολόγητου καπνού σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη χθες, (10-05-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 52χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -1- κιλού και εννιακοσίων τριάντα -930- γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού για μεταφορά -2- μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη σήμερα, (11-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Βογατσικού Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος, ως οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας -2- υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 23 και 24 ετών, μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -3- κινητά τηλέφωνα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

 

 

Back to top button