«Αρμονία» και «Αθανάσιος Χριστόπουλος» θα χορέψουν καστοριανούς χορούς στη «2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων» στο Καυτατζόγλειο

Θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης

Αύριο Σάββατο 13 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καστοριάς «Αρμονία» και «Αθανάσιος Χριστόπουλος», συμμετέχουν στην συνάντηση αυτή εκπροσωπώντας τη χορευτική και μουσική παράδοση της Καστοριάς.
Μάλιστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων επιφύλαξε τη μέγιστη τιμή για την πόλη μας και τους δύο συλλόγους να συμμετέχουν στην τελετή έναρξης της συνάντησης αυτής. Μια τιμή η οποία προήλθε έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες των δύο συλλόγων να υπάρχει παρουσία της Καστοριάς μια και αρχικά, λόγω έλλειψης συμμετοχής, η περιοχή μας είχε εξαιρεθεί.
Έτσι με πολύ χαρά και έχοντας τη στήριξη των συμπολιτών μας το Σάββατο ο «Αθανάσιος Χριστόπουλος» και η «Αρμονία» θα δώσουν το παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή των Μακεδόνων.

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.