ΕλλάδαΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην Κρήτη (σειρά φωτογραφιών)

Επισκέψεις σε Ερευνητικά Κέντρα και Ιδρύματα στη Κρήτη με αφορμή την παρουσία μου στο Ρέθυμνο, ως ομιλήτρια στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου.

Συνοδευόμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την ζεστή φιλοξενία, πραγματοποίησα επίσκεψη στο Κέντρο Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης που αποτελεί αυτόνομη, ενιαία, διεπιστημονική ερευνητική μονάδα για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα, εξοπλισμένα και στελεχωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας και στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HiPER, όπου ενημερώθηκε για το διεθνής εμβέλειας ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μια από τις βασικότερες ερευνητικές υποδομές του οδικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της ενέργειας.

Είμαι βέβαιη ότι μέσα από τη συλλογικότητα και τη συνεργασία θα υπηρετήσουμε όλοι μαζί το νευραλγικό τομέα της Παιδείας και την Έρευνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαναφέροντας και αναδεικνύοντας τον και πάλι στη θέση και στην αξία που του αρμόζει.

 

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου

Συνεχίζεται αδιάλειπτα το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία. Φέρνουμε τα στελέχη και τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η πολιτική αλλαγή και η λύτρωση για τη χώρα, με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Η ενεργή παρουσία και δυναμική συμμετοχή όλων των στελεχών ενισχύει σημαντικά την νικηφόρα πορεία της παράταξης, ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, με τη ΝΔ, ως δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες.

Back to top button