Run Greece Καστοριά: Ποιοι 20 θα πάρουν το “εισιτήριο” για τον τελικό των Run Greece στην Αθήνα

Στην πόλη της Καστοριάς θα γίνει η παράδοση των «εισιτηρίων συμμετοχής» μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας για την Αθήνα

Η ERGO Ασφαλιστική, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου Αθήνας, ο θεσμός των αγώνων Run Greece, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως σπουδαίο αθλητικό γεγονός σε επτά πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο & Πάτρα), συνεχίζει το «ταξίδι» του.

Ο επόμενος σταθμός του «ταξιδιού» είναι η πόλη της Καστοριάς, όπου την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα διεξαχθεί το «Run Greece ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2017». Την ημέρα των αγώνων, η εταιρία μας θα έχει δυναμική αγωνιστική συμμετοχή με την ERGO Running Team της, αλλά και με την ομάδα των Επίσημων Εμψυχωτών της, όπου θα βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής για να ενθαρρύνει και να δίνει κουράγιο στους δρομείς.

Φέτος για πρώτη χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece στις πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ).

Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 διοργανώνεται ο “τελικός” των Run Greece, ERGO 3χλμ. Οι 140 συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (συνολικά 10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece, αγώνες.

Μετά το πέρας του αγώνα στην πόλη της Καστοριάς (και αφού ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα από την αρμόδια επιτροπή), η εταιρία μας θα παραδώσει το «εισιτήριο συμμετοχής» μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στον «τελικό» των Run Greece.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: «Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα».

Την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 10:00, σας περιμένουμε όλους στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, για να τρέξουμε, να εμψυχώσουμε, να ενθαρρύνουμε, και να κάνουμε όλοι μαζί, ένα ακόμη βήμα μπροστά!

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 44.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2016 η ERGO κατέγραψε 17 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 25 και πλέον έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 145 εκατομμύρια ευρώ το 2016 και περισσότερους από 510.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιριών ERGO. Γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητα και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των εν λόγω δηλώσεων και της εξέλιξης των πραγματικών μεγεθών, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιριών μας. Οι Εταιρίες μας δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση να επικαιροποιούν αυτές τις δηλώσεις προβλέψεων ούτε να τις προσαρμόζουν σε μελλοντικά γεγονότα ή εξελίξεις

 

shares