ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μεγάλη heavy metal βραδιά σήμερα στην Καστοριά

WARDRUM – SENSE OF FEAR & Dj Metal Set after the show!

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, πως οι Wardrum είναι ένα εκπληκτικό, παγκόσμιας κλάσης, συγκρότημα και κάθε τους δουλειά αποσπά αποθεωτικές κριτικές και μεγάλη ανταπόκριση. Όσοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να δουν το σχήμα ζωντανά συμφωνούν πως επί σκηνής, αν είναι δυνατόν, είναι ακόμα καλύτεροι από ό,τι στο studio και για το λόγο αυτό, η συναυλία τους στην Καστοριά στις 13 Μαϊου αναμένεται με ανυπομονησία και χαρακτηρίζεται ως το heavy/power event της άνοιξης για την πόλη της Καστοριάς!

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2010 και αποτελείται από 5 εκπληκτικούς μουσικούς, βιρτουόζους στο είδος τους, που συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας σαν σημείο αναφοράς το κλασικό heavy metal, το power metal, την τεχνική και την υψηλή αίσθηση του songwriting. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums, τα “Spadework” (2011), “Desolation” (2012), “Messenger” (2013) και “Awakening” (2016) εξελίσσοντας με εμφατικό τρόπο σε κάθε βήμα τόσο το προσωπικό τους ύφος αλλά και την στιχουργική τους δεινότητα πoυ επί των πλείστων αναφέρεται στην προσπάθεια του ατόμου να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και να κατακτήσει τα όνειρά του!

Πριν από τους Wardrum στη σκηνή θα εμφανιστούν οι heavy metallers SENSE OF FEAR από τη Κοζάνη! Τους γνωρίσαμε πέρυσι όταν ανοίξανε για τον Warrel Dane στο 1ο Rock Overdose Fest, όπου αφήσανε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αμέσως μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει στον χώρο του Blue Note dj set με επόλογες από όλο το φάσμα της Metal σκηνής!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 στο Blue Note, Καστοριά!
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ HEAVY METAL βραδιά

 

 

Back to top button