ΑθλητικάΚαστοριά

Αποτελέσματα της κλήρωσης των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς του του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13-5-2017 και ώρα 12:00 η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Ομίλου.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια ενίσχυσης του σωματείου, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους. Η στήριξη του κόσμου της Καστοριάς δίνει δύναμη σε όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, οικογένειες των αθλητών, αλλά και απλοί φίλοι του αθλήματος της κωπηλασίας. Δύναμη για να συνεχίσουν όλοι μαζί αυτό που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια πραγματοποιείται με μέγιστη επιτυχία. Τη δημιουργία νέων ανθρώπων με ηθικές αρχές, με ψυχικά και σωματικά προσόντα τέτοια, που φτάνουν σε σημείο δημιουργίας Ολυμπιονικών και αθλητών παγκοσμίου επιπέδου.
Οι τυχεροί αριθμοί μαζί με τα σπουδαία δώρα που κληρώθηκαν είναι τα εξής:

ΔΩΡΑ ΤΥΧΕΡΟ ΛΑΧΕΙΟ
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΞΙΑΣ 200 ΕΥΡΩ – «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ»
67

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ HIKVISION ΑΞΙΑΣ 120 ΕΥΡΩ – «ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΚΗΣ»
269

LAPTOP – «EXELIXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ»
2412

TABLET – «GADGET PC»
350

ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – «STAR WASH»
2416

ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 70 ΕΥΡΩ – «ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΔΩΡΟΘΕΑ»
277

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ – «TRAVEL LINE»
2008

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 3 ΜΗΝΩΝ – «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ UNDERGROUND BOX»
1642

ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ – «NAUTICAL HALL»
401

Οι τυχεροί και τυχερές μπορούν να προσέλθουν την Τετάρτη 17-5-2017 και ώρα 15:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους. Μέλη του Δ.Σ. θα είναι παρόντες προκειμένου να παραδώσουν τα δώρα.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Back to top button