ΑθλητικάΚαστοριά

Με 20 εθελοντές και 12 δρομείς συμμετέχει ο σύλλογος Τσαρσί στο “Run Greece Καστοριά 2017”

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Τσαρσί, για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει με πολυμελή ομάδα εθελοντών καθώς και με μέλη/αθλητές, στους αγώνες πόλης του ΣΕΓΑΣ, Run Greece

Είναι τιμή μας να υπηρετούμε, εθελοντικά τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείτε στην πόλη μας για 5η συνεχόμενη χρονιά.
Η άψογη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Καστοριάς, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν θεσμό πλέον για τον τόπο μας που φέτος συμπληρώνει τα 5 χρόνια του.
Οι αγώνες Run Greece είναι μία διασκέδαση για όλους και δίνουν την ευκαιρία σε χιλιάδες συμπολίτες μας, να συμμετάσχουν σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η παρουσία σε ένα αθλητικό γεγονός/γιορτή για την πόλη μας.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Τσαρσί το 2013 συμμετείχε με 6 εθελοντές, το 2014 με 10, το 2015 με 14, με 16 το 2016 και αύριο Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και με τη σύμπραξη μελών του συλλόγου Αθανάσιος Χριστόπουλος θα συμμετέχει με 20 εθελοντές, και 12 συμμετέχοντες δρομείς.
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στις κούρσες, καλή επιτυχία στο έργο της κάθε εθελοντικής ομάδας.

 

 

Back to top button