Η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Καστοριάς παρουσία του Γιάννη Κεφαλογιάννη (σειρά φωτογραφιών)

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Καστοριάς, παρουσία του Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη. Κεντρικό θέμα της συνέλευσης ήταν « Τα  νέα μέτρα και οι τελευταίες εξελίξεις στο Φορολογικό Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό – Η επομένη μέρα για εργαζόμενους και ανέργους ». Έγινε ενδελεχής ενημέρωση από τον κ. Κεφαλογιάννη για τα καυτά θέματα που πλήττουν την ελληνική οικογένεια και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας και του κομματικού μας εκπροσώπου.

Από τον διάλογο φάνηκε η έντονη ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη τόσο των ζητημάτων της ημερήσιας διάταξης, όσο και για τη γενικότερη πορεία της χώρας, μετά τις παλινωδίες της κυβέρνησης και της ιδεοληπτικής αντιμετώπισης των πραγμάτων. Η προσέλευση των μελών ήταν μεγάλη, πράγμα του αναδεικνύει την κυβερνητική τροχιά του κόμματός μας.

Η ΝΟΔΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Κεφαλογιάννη, όσο και τα τοπικά στελέχη για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στον γόνιμο διάλογο.

 

shares