ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ναούμ Δίτσιος: «Δικαιωθήκαμε»

Τεράστια  η επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στη A2 Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ

 Μεγάλη είναι η ικανοποίηση του πρόεδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του  Α.Σ. Καστοριάς, αλλά και των παικτών και των προπονητών για την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής του Βορείου Ομίλου  και την άνοδο στην A2  Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

  «Είναι αλήθεια, είμαστε πλέον στην Α2 εθνική κατηγορία. Και όλα αυτά έγιναν με πολύ αγώνα, κόπο και αγωνία», τόνισε με έκδηλη την ικανοποίηση του   για το σημαντικό αυτό επίτευγμα που  ένα όνειρο του  έγινε πραγματικότητα ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς, κ. Ναούμ Δίτσιος, o οποίος τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για την ανάδειξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ο κ. Δίτσιος  μιλώντας στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ τόνισε  ότι είναι μια δικαίωση όλων, των παιχτών για την αγωνιστικότητα και τη δουλειά που κάνανε, των προπονητών που πάλεψαν κα αυτοί με τον τρόπο τους για να στήσουν την ομάδα αλλά και δικαίωση  για τη διοίκηση και για εκείνον  προσωπικά για τις επιλογές που έκαναν, «Θα προχωρήσουμε στην αναδιοργάνωση του συλλόγου για την νέα σεζόν, όπου δεν είναι μόνο η αντρική ομάδα, αλλά και  τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, οι ακαδημίες, τα κορίτσια μας κ.λπ. Για όλα αυτά θα αρχίσει ο προγραμματισμός ευθύς αμέσως με τη λήξη και της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης».

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση  του Α.Σ. Καστοριάς είναι την Κυριακή 21 Μαΐου, υποδεχόμενη τον Πιερικό στο Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ εκφράζει τα θερμά  της  συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία της ομάδας και την άνοδο της  στη A2  Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ευχόμενη να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, χαρίζοντας  σύντομα και νέες συγκινήσεις στους πολίτες της ακριτικής μας περιοχής. Στη δημοτική αρχή του δήμου Καστοριάς εύχεται να αποκτήσει φώτιση ώστε να κατασκευάσει ένα νέο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο που έχει ανάγκη η πόλη μας και ο μεγάλος αριθμός αθλητών της.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

Back to top button