Το παιδικό χορευτικό του ΟΡΜΟΥ στο 11ο Αντάμωμα στην Κοζάνη (φωτογραφίες)

Με πρωτόγνωρα συναισθήματα ικανοποίησης και χαράς ντύθηκε η παρθενική εξόρμηση εκτός νομού Καστοριάς και συμμετοχή σε φεστιβάλ παραδοσιακού χορού από το 1ο παιδικό τμήμα του ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς στο “11ο Αντάμωμα Παιδικών – Εφηβικών Συγκροτημάτων” στην Κοζάνη.
Παρά τις αρκετές ώρες ορθοστασίας και την έκθεση στον ήλιο, οι λιλιπούτειοι χορευτές μας στάθηκαν καταπληκτικά και εντυπωσίασαν τους πάντες με την συμμετοχή τους,τόσο στο χορευτικό κομμάτι όσο και στις 2 πατινάδες στο κέντρο της Κοζάνης.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τιμή που μας επιφύλαξαν οι διοργανωτές του ΠΣ Κόζιανη με την τοποθέτηση των παιδιών μας στην κεφαλή του “τρανού” χορού κατά την λήξη της εκδήλωσης, όπου όλα τα τμήματα πιάσαν μαζί τα χέρια και χόρεψαν από κοινού!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όλους τους ετέρους συμμετέχοντες συλλόγους, πολλά μπράβο στην υπομονή και επιδεξιότητες των μικρών χορευτών και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν και μας συνόδευσαν στο ταξίδι.
Τέλος, τα θερμότερα των συγχαρητηρίων στον χοροδιδάσκαλο του τμήματος Χασιώτη Βασίλη για την άριστη δουλειά που παρουσίασε στην διοργάνωση!

 

 

shares