ΑθλητικάΚαστοριά

Δυναμικό παρών από τον Σύλλογο Νεφροπαθών Καστοριάς στο Run Greece (φωτογραφίες)

Δυναμικό παρών έδωσε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς στο Run Greece Kastoria 2017.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας για τρεις ημέρες συμμετείχαν εθελοντικά στην προετοιμασία του Run Greece Kastoria 2017,  συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη διεξαγωγή του μεγαλύτερου πολιτιστικού και αθλητικού γεγονότος της χρονιάς που έλαβε χώρα στην πόλη μας.

Την Παρασκευή (12/05)  τα μέλη του Συλλόγου μας, βοήθησαν στην προετοιμασία του υλικού, ενώ το Σάββατο (13/05) υποδέχθηκαν τους συμμετέχοντες δίνοντάς τους τη “σακούλα” του Run Greece, η οποία περιείχε τον αριθμό συμμετοχής, πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, όπως επίσης και μια μπλούζα.

Την Κυριακή (14/05), από νωρίς το πρωί τα μέλη-εθελοντές του Συλλόγου μας, προσήλθαν στο σημείο διεξαγωγής του αθλητικού γεγονότος και ανέλαβαν το σημαντικότατο ρόλο της ασφάλειας δρόμου (από την περιοχή του Σταυρού μέχρι το Ντολτσό, όπως ορίστηκε από τη διοργάνωση).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του Run Greece Kastoria 2017, να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστήσει του εθελοντές του Συλλόγου, που αφιέρωσαν τόσο προσωπικό χρόνο προκειμένου να βοηθήσουν σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση της Π.Ε. Καστοριάς.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Αμπαρτζής

Η Γεν. Γραμματέας

Σοφία Μιχαηλίδου

 

Back to top button