ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Με δύο χορευτικές ομάδες ο ΟΡΜΟΣ στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και με ένα δώρο (μεγάλη σειρά φωτογραφιών)

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς συμμετείχε, με μια εκ των δυο χορευτικών του ομάδων που έπαιρναν μέρος στην εκδήλωση, στην έναρξη της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μακεδονικών Συλλόγων παρουσιάζοντας χορούς της αστικής παράδοσης της Καστοριάς, ταυτόχρονα με τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Αθ. Χριστόπουλου και Αρμονία! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν ότι καλύτερο είχαν για να αναδείξουν στοιχεία της τοπικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

ΟΡΜΟΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΟΡΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς συμμετείχε, και με δεύτερη χορευτική ομάδα, στην τελευταία θεματική ενότητα της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μακεδονικών Συλλόγων παρουσιάζοντας χορούς από την γειτονική περιοχή της Φλώρινας, μαζί με αρκετούς συλλόγους της περιοχής μας δίνοντας έτσι ένα δυναμικό παρών από όλη την Καστοριά. Συγχαρητήρια σε όλους για την υπομονή και καταπληκτική τους χορευτική απόδοση! Και του χρόνου, πάντα με υγεία!!!

Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΦΕΡΕ ΔΩΡΑ!


Θερμές ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γεώργιο Ευθ. Τάτσιο για τα δώρα που έφεραν στην Ομοσπονδία στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μακεδόνων τρεις σύλλογοι (δεν είναι ακόμα μέλη της ΠΟΠΣΜ) της Δυτικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κέλλης Φλώρινας δώρισε μια “μπουγάτσα”, το Εργαστήρι Λαογραφίας Παραδοσιακού Χορού ΟΡΜΟΣ Καστοριάς δώρισε καλάθι με τσίπουρο και κρασί από Καστοριά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών Η ΠΙΝΔΟΣ δώρισε καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα από μανιτάρια. Καλή αντάμωση να έχουμε ξανά!

Back to top button