ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ για την αυριανή 24ωρη γενική απεργία και το συλλαλητήριο στην Καστοριά

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους όλου του Νομού, στην 24ωρη Γενική Απεργία, αύριο την Τετάρτη 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο στις 11.00 πμ στην είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς (πρ. Νομαρχία).

Η κυβέρνηση εθελοτυφλώντας για τις ολέθριες συνέπειες σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε, τώρα ετοιμάζεται να ψηφίσει και να εφαρμόσει ένα 4ο μνημόνιο, απειλώντας με ισοπέδωση ότι έχει απομείνει όρθιο από τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις που φέρνουν περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων 32 Κυριακές το χρόνο.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ξεπούλημα που απαιτούν οι διεθνείς δανειστές αλλά Απαιτούμε Θωράκιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας

Ο αγώνας είναι μονόδρομος.

Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές, που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία.

Δεν πρόκειται να δεχτούμε άλλα βάρη στις πλάτες των μόνιμων υποζυγίων.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία θα είναι και η δυναμική απάντησή μας.

 

 

Back to top button