ΕλλάδαΚαστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου απαντάει στη Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής (βίντεο)

Αν αντί για τα αντίμετρα φέρναμε νομοσχέδιο για στήριξη της οικονομικής ελίτ θα ψηφίζατε με τα δύο χέρια

Για έλλειψη ντροπής κατηγόρησε την αντιπολίτευση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολύμπια Τελιγιορίδου η οποία αν και δήλωσε ότι θα ψηφίσει την προ-νομοθέτηση μέτρων που περιλαμβάνει το 4ο μνημόνιοκαι δεσμεύουν την χώρα έως το 2021, υποστήριξε πως «γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, τα μέτρα είναι δύσκολα. Γνωρίζουμε όμως ότι αυτή η κατάσταση τελειώνει το 2018».

Επιχειρώντας δε να αποκρούσει την κριτική περί φτωχοποίησης που προκαλεί το νέο νομοσχέδιο και απαντώντας στη Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως «Την λέξη ένδεια δεν την γνωρίζουμε ετυμολογικά. Την γνωρίζουμε από το φιλικό και οικογενειακό μας περίγυρο».

Η ίδια χαρακτήρισε τα αντίμετρα ως «παράδοξο» εξηγώντας πως «για πρώτη φορά εκτός από τα μέτρα φέρνουμε και αντίμετρα. Πρώτη φορά μια κυβέρνηση διαπραγματεύεται και φέρνει θετικά μέτρα και εσείς (σ.σ. αντιπολίτευση) δεν τα ψηφίζετε. Αν αντί για τα αντίμετρα ή τα 600 εκατ. ευρώ που δώσαμε στους συνταξιούχους φέρναμε νομοσχέδιο για στήριξη της οικονομικής ελίτ θα ψηφίζατε με τα δύο χέρια. Όταν πρόκειται για απλούς πολίτες και απλούς συνταξιούχους τότε δυσκολεύεστε και καταψηφίζετε».

 

 

Back to top button