Η Καστοριά κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι την Α. Ε. Γραμμοχωρίων με το επιβλητικό 11-0 (ρεπορτάζ)

Η Καστοριά που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο της στην Γ΄Εθνική, περίμενε τυπικά το σημερινό παιχνίδι για να ανακηρυχθεί και τυπικά πρωταθλήτρια της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, μία θέση που οδηγεί, ως γνωστό, στην Γ΄Εθνική.

Η Καστοριά ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, λόγω και της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου της. Στο 4΄το φάουλ του Κωστάρα πέρασε άουτ. Στο 5 την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Χασάι. Στο 7΄ο Τσίπη δεν πρόλαβε τη μπαλιά του Αντωνιάδη, αφού ο Δέλλιος πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 8΄ο Δέλλιος μπλόκαρε τη μπάλα, σε σέντρα σουτ του Νίνου. Στο 9΄ έγινε το 1-0. Ο Νίνος έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Βέης, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 14΄το σουτ του Μαντζάνα μπλόκαρε ο Δέλλιος. Στο 15΄ο Αντωνιάδης έκανε υπέροχη μπαλιά στον Damzi, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Δέλλιου, κάνοντας το 2-0. Στο 24′ σε μία αναμπουμπούλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ζησόπουλος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δέλλιου, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στη συνέχεια να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 28′ ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Νίνο, μέσα στη μεγάλη περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Damzi, κάνοντας το 3-0. Η Καστοριά συνέχισε να πιέζει και στο 32΄ο Νίνος έκανε σέντρα από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Νέδου πέρασε, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35΄ ο Λαδάς με κοντινό σουτ, μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 38΄ο Damzi πλάσαρε, αλλά ο Δέλλιος απέκρουσε. Στο 39΄ο Μαντζάνας από θέση τετ α τετ, απέτυχε να σκοράρει, αφού ο Δέλλιος απέκρουσε και πάλι. Στο 40΄ ο Τράντας με μακρινό σουτ έκανε το 5-0. Στο 42΄ο Δέλλιος αρνήθηκε το γκολ στον Μαντζάνα, όταν εξουδετέρωσε το σουτ του τελευταίου.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό κι έτσι στο 53΄ο Νέδος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 6-0. Στο 56΄ο Νίνος βγήκε τετ α τετ με τον Θωμά και πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξελθόντα τερματοφύλακα, γράφοντας το 7-0. Στο 61΄ο Damzi έκανε σέντρα και ο Χασάι με κεφαλιά έκανε το 8-0. Στο 64΄ο Χασάι και πάλι με σουτ έκανε το 9-0. Στο 72′ ο Αντωνιάδης με σουτ έκανε το 10-0. Στο 73΄ο Τράντας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Στο 75′ ο Damzi σούταρε απέκρουσε ο Θωμάς και ο Rapo, που έγινε κάτοχος της μπάλας με δυνατό σουτ έκλεισε το σκορ 11-0. Στο 80΄μετά από σέντρα του Rapo, ο Damzi προσπάθησε να πλασάρει με τακουνάκι, αλλά ο Θωμάς μπλόκαρε τη μπάλα.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου Β. και των βοηθών του κ.κ. Τζάμου Δ. και Γιαμπάνη Ν., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Τσόπρας, Νέδος, Τσίπη (46΄Μελισσανίδης), Λαδάς, Damzi, Τράντας, Αντωνιάδης, Νίνος (54΄Rapo), Μαντζάνας (46΄Φυτανίδης)

Α.Ε. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: Δέλλιος (48΄Θωμάς), Ζησόπουλος, Νίκας, Λιώγος (48΄Ηλιόπουλος), Κενανίδης, Μήλιας, Βέις, Σουκαλόπουλος, Γακίδης, Κωστάρας, Στεργίου

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

shares