Κόσμος

Ξεσπά η σύζυγος του Κρις Κορνέλ: Μη λέτε ότι αυτοκτόνησε!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της οικογένειας του Αμερικάνου ρόκερ Κρις Κορνέλ, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Ντιτρόιτ, όταν η προκαταρκτική έκθεση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για αυτοκτονία.

Όπως έγινε γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι ο Κορνέλ αυτοκτόνησε δι’ απαγχονισμού, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του, ούτε έχει εκδοθεί η έκθεση τοξικολογικού ελέγχου.

Σε δήλωσή της, η σύζυγος του Κορνέλ, Ελληνοαμερικανίδα Βίκυ Καραγιάννη, τόνισε ότι ο σύζυγός της, της είχε πει σε τηλεφώνημα που είχαν μετά τη συναυλία του στο Ντιτρόιτ ότι ίσως να είχε πάρει «κά’να-δύο επιπλέον Ativan» (φάρμακο που καταπολεμά το άγχος και έχει διάφορες παρενέργειες) και ότι η φωνή του δεν ήταν καθαρή.
Παράλληλα, η οικογένεια τόνισε στη δήλωσή της ότι μέχρις ότου βγει η τοξικολογική έκθεση δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για το αίτιο θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και αμφισβητεί ότι ο Κορνέλ «εν γνώσει του και εσκεμμένα» αυτοκτόνησε.

Back to top button