Η προτομή Βαλαλά και οι κάδοι απορριμμάτων

Πέρασαν 5 μήνες περίπου από την πρώτη επισήμανση της εφημερίδας μας («Στο ρυθμό…της πόλης») – γιατί ακολούθησε και δεύτερη για το ίδιο θέμα πρίν από δύο μήνες –  για την απαράδεκτη τοποθέτηση των δύο ημιβυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων μέσα στο παρκάκι, όπου η προτομή του συμπατριώτη μας δικηγόρου, πολιτικού, βουλευτή και υπουργού, αείμνηστου Ιωάννη Βαλαλά, μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη & Κομνηνού και την απομάκρυνσή τους από το σημείο αυτό, αλλά παρά την υπόσχεση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση απομάκρυνσή τους, αυτοί παραμένουν στον εν λόγω χώρο «αγέρωχοι» χωρίς το προστατευτικό νάιλον πλέον, μια που εδώ και αρκετό καιρό, ξεκίνησε δοκιμαστικά (;) η λειτουργία τους.

Επειδή τα πάντα συμβαίνουν σ’ αυτόν τον τόπο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το συντομότερο δυνατόν θα απομακρυνθούν από τον χώρο αυτό οι κάδοι απορριμμάτων – που εκεί μας βόλεψε να τους τοποθετήσουμε – και όχι, «Θεός φυλάξοι» η… προτομή.

Από τη στήλη «Στο ρυθμό…της πόλης»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

fonikastorias.gr

 

2 Σχόλια

  1. Λιγο σεβασμο στους ευεργετες μας!

  2. Ντροπή. Αντί να αναδείξουν και να τιμήσουν αυτούς τους σημαντικούς πολιτικούς της Καστοριάς, τους υποβαθμίζουν. Κρίμα !!!!!

shares