ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Οι Παμπαίδες του Κένταυρου στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος

 

Σε διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις Πρέσπες άνδρες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 

Το Σάββατο 20/5/2017 πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων και παγκορασίδων, και οι δυο αυτές κατηγορίες αποτελούν το μέλλον του αθλήματος στην χώρα μας. Η διοργάνωση διεξήχθη σε έξι συνολικά πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Χίο. Οι αγώνες αυτοί έδωναν τις προκρίσεις για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Ιουνίου στην Κόρινθο.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με δύο παμπαίδες: τον Μοσχάκη Δημήτριο και τον Φωτιάδη Παναγιώτη, και οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις. Ο Φωτιάδης Παναγιώτης αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων έχοντας δυο ήττες και μια νίκη, ενώ ο Μοσχάκης Δημήτριος πέρασε από την φάση των ομίλων αήττητος έχοντας τρεις νίκες αλλά αποκλείστηκε στον νοκ-αουτ αγώνα της 16άδα.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους άνδρες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είναι στις 23-24-25/6/2017 με το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στις Πρέσπες και αναμένετε να συμμετάσχουν πολλοί αθλητές από Ελλάδα, Σερβία, Σκόπια, Αλβανία, Ρουμανία, Τουρκία και Αγγλία.

 

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Back to top button