ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση του ΑΓΣΚ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” για τη συμπλήρωση 37 χρόνων από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι λυπηρό, σήμερα, να απαξιώνουμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, μία ομάδα που μας έδωσε αυτή την υπέρτατη χαρά της κατάκτησης του κυπέλλου

Σήμερα συμπληρώνονται τριάντα επτά (37) χρόνια, από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, από την ομάδα μας. Ένα γεγονός που έκανε περήφανους όλους τους Καστοριανούς και μας έκανε να αισθανόμαστε, τόσα χρόνια, ξεχωριστοί, για την μοναδική εκείνη στιγμή.

Η μεγάλη εκείνη ομάδα του παρελθόντος, η ομόνοια που υπήρξε την τότε χρονική στιγμή μεταξύ όλων μας, στην Καστοριά, καθώς και η αγάπη, το ενδιαφέρον και η πίστη για κάτι μεγάλο, που έφεραν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ας αποτελέσουν φωτεινό οδηγό για τη συνέχεια, σε μία χρονική στιγμή, που συμπίπτει με την κατάκτηση του νταμπλ της Α΄ κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς και την άνοδο μας στην Γ΄ Εθνική.

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν σαν κοινωνία, σαν άτομα, σαν φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο και ας προσπαθήσουμε, ειλικρινά, να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Γιατί αυτή η ιστορική ομάδα που έχει σκορπίσει, στο παρελθόν, ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο, έχει δικαίωνα να επανέλθει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πατρίδας μας και πρέπει να ανακάμψει.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται, απαραίτητα, τη συμπαράσταση όλων μας. Η Καστοριά είναι υπόθεση όλων των Καστοριανών, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται. Η ομάδα μας δεν είναι θέμα των λίγων είναι υπόθεση των πολλών.

Είναι λυπηρό, σήμερα, να απαξιώνουμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας. Μία ομάδα που μας έδωσε αυτή την υπέρτατη χαρά, της κατάκτησης του κυπέλλου, την οποία γιορτάζουμε σήμερα. Κι αυτό θα πρέπει να το αναλογισθεί ο καθένας στην Καστοριά και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έναντι της ομάδας και της λαμπρής της ιστορίας.

Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα την αρχή για να σκεφτεί ο καθένας από εμάς τι πρέπει να πράξει. Για να μπορέσει η ομάδα μας να μην είναι κομήτης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πραγματικά να ανακάμψει οριστικά και αμετάκλητα. Γιατί, το να μας χαρίσει και πάλι αλησμόνητες στιγμές χαράς και δόξας, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και ίσως είναι πιο κοντά από τι μπορεί οποιοσδήποτε να φανταστεί.
Για τον Α. Γ. Σ. Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ»

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης Αλέξανδρος Ζορπίδης

 

 

 

Back to top button