ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία το “2ο Μαθητικό Συνέδριο Καστοριάς” (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Πάνω από 500 μαθητές και μαθήτριες από 40 δημοτικά και νηπιαγωγεία από όλο τον νομό έλαβαν μέρος στο “2ο Μαθητικό Συνέδριο” που διοργάνωσε η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς με θέμα «Μαθητές Έτοιμοι για Όλα:  Τα παιδιά παρουσιάζουν, οι μεγάλοι σιωπούν». 

Η βουλευτής κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση δήλωσε: «Μας εξέπληξαν ευχάριστα με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία  τους. Μέσα από τις εργασίες των παιδιών αναδείχθηκαν οι επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητές τους. Παράλληλα πέρασαν και ελπιδοφόρα μηνύματα της αποδοχής και της δημιουργίας οράματος για ένα καλύτερο αύριο, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που όλοι το χρειαζόμαστε.»

Η βουλευτής κ. Μαρία Αντωνίου δήλωσε επίσης: «Το 2ο Μαθητικό Συνέδριο που διοργανώνει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία, ένας πετυχημένος θεσμός. Πολλές και συναρπαστικές οι εργασίες και οι δράσεις των μαθητών, πάνω στους πιο ενδιαφέροντες και ελπιδοφόρους τομείς. Θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους και στα παιδιά και βέβαια στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.»

 

Back to top button