ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

O Κωνσταντίνος Ντίκος στους 60ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων

Η Καστοριά για άλλη μια φορά συμμετείχε σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Οι 60οι Πανελλήνιοι Σχολικού Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Μαθητών – Μαθητριών Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου σχολικού έτους 2016-2017, οι οποίοι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία,  είναι πλέον παρελθόν. Μαθητές και μαθήτριες από τον νομό Καστοριάς δεν κατάφεραν να προκριθούν στην  τελική φάση των αγώνων αλλά ο νομός μας εκπροσωπήθηκε στην διοργάνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων  Αχαΐας και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων εμπιστεύθηκαν μία θέση στο σώμα των κριτών των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων σε έναν καθηγητής φυσικής αγωγής της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.

Ο κ. Ντίκος Κωνσταντίνος μέλος του Συνδέσμου Επίσημων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Καστοριάς (Σ.Ε.Κ.Α.Κ.), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού (Ε.Ο.Κ.Κ.Α.), επιμορφωμένος χειριστής ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) και εθνικός κριτής βάδην (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), έδωσε το παρών του και πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην χρονομέτρηση χειρός, στην άφιξη τερματισμού, στο άλμα επί κοντώ και στο αγώνισμα του βάδην των αγώνων.

 

 

Back to top button