ΑθλητικάΚαστοριά

Χορτάριασε η λίμνη – Κίνδυνος για τους αγώνες κωπηλασίας

Για μια ακόμη χρονιά, στο ίδιο έργο θεατές.

Τα χορτάρια της λίμνης μεγάλωσαν τόσο που είναι πια ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

Το γνωστό ιστορικό μηχάνημα του Συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος είναι, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του antennes.gr, παροπλισμένο στο χώρο του ΔΗΝΑΚ, με τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή του να έρχονται σε λίγες μέρες, όπως διαβεβαίωσε η Αντιδήμαρχος κα Αντωνίου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΝΑΚ κ. Μυλωνάς μετά από αυτοψία στον κωπηλατικό στίβο χαρακτήρισε την κατάσταση χειρότερη από πέρυσι, την ώρα που τη Δευτέρα φτάνει στην Καστοριά για την προπονητική περίοδο η Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας.

Ο Αντιδήμαρχος για την εξυγίανση της λίμνης κ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στο Antennes Fm, τόνισε ότι το μηχάνημα έχει φάει τα ψωμιά του και πως, ακόμη κι αν επισκευαστεί, σε λίγες μέρες θα χαλάσει και πάλι.

Εκτός, όμως, αυτό, είπε πως ο ίδιος δε θα επιτρέψει το μηχάνημα να μπει στη λίμνη και να κόψει χόρτα, γιατί δε θέλει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Υπεύθυνη, τόνισε, για τη λίμνη είναι η Αντιπεριφέρεια, για αυτό ας κάνει έγγραφο αίτημα στο Δήμο, ώστε να της παραχωρήσουμε το μηχάνημα.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου κ. Μπούσης έκανε λόγο από την πλευρά του για σχέδιο χειρονακτικού τρόπου κοπής των χόρτων που του προτάθηκε από την Αντιπεριφέρεια.

Τέλος, το μέλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Παπαγιάννης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για να μη χαθούν όλα όσα με πολύ κόπο και αγώνες κατακτήθηκαν τόσα χρόνια για τη λίμνη και την Καστοριά. Αν δε βρεθεί λύση, είπε ο κ. Παπαγιάννης, ξεχάστε και την Εθνική Ομάδα και όλους τους αγώνες του φετινού καλοκαιριού.

antennes.gr

 

Back to top button