ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστίες του ΑΣ Καστοριάς προς τους 17 χορήγους (φωτο)

Το ΔΣ του ΑΣ Καστοριάς θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς του για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 που διανύσαμε. Μια αγωνιστική περίοδο πλούσια σε συγκινήσεις και επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του.

  • Η ανδρική ομάδα κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρώτη θέση στην Β Εθνική κατηγορία και θα αγωνίζεται πλέον στην Α2 Εθνική κατηγορία.
  • Η εφηβική μας ομάδα είναι πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΔΥΜ (2016 -2017) και συμμετείχε στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου οι αθλητές μας χειροκροτήθηκαν για την αθλητική τους συμπεριφορά και αγωνιστικόητα.
  • Η παιδική μας ομάδα πέτυχε την συμμετοχή της στο FINAL FOUR Δ. Μακεδονίας όπου οι μικροί μας παίκτες αγωνίστηκαν με πολύ πάθος για την ηλικία τους.

Η ευγενική προσφορά και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι χορηγοί μας προς τον ΑΣ Καστοριάς μας έδωσε τεράστια δύναμη και φυσικά αποδείξαμε ότι με την βοήθεια όλων μας, όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας ευχόμενοι υγεία, πραγματοποίηση των στόχων σας και ελπίζουμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας για να ζήσουμε καινούριες εμπειρίες και συγκινήσεις.

 

Για το Δ.Σ. του ΑΣ Καστοριάς

Ναούμ Δίτσιος

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

Back to top button