Ημερίδα στην Καστοριά: «Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας»

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και το Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Καστοριάς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

 
«Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας»
 
Στόχοι της εκδήλωσης είναι: 
η διάχυση της γνώσης με διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας,
η αειφόρος ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, στη βάση του υγιούς ανταγωνισμού και σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ευζωίας των ζώων, για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωικής προέλευσης.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.
 
Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Ν. Καστοριάς (ΑΣΟ Καστοριάς).
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 
12:00 – 12:20 Προσέλευση – Εγγραφή Συμμετεχόντων. 
12:20 – 12:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών.
12:30 – 12.50 ”Αντιμετώπιση Νεοαναδυόμενων Ασθενειών Κτηνοτροφίας – Γρίπη των πτηνών, Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών, Αφδώδης, Ευλογιά προβάτου, Πανώλη μικρών μηρυκαστικών, Καταρροϊκός προβάτου”, 
Εισηγητής: Ηλιάδης Σωκράτης, Κτηνίατρος – Υγιεινολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 
12.50 – 13.10 ”Αδειοδότηση Σταβλικών Εγκαταστάσεων”
Εισηγήτρια: Κόρδα Βασιλική, Γεωπόνος Δ.Α.Ο.Κ. Καστοριάς.
13:10 – 13:30 ”Καινοτομία & Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Κτηνοτροφία”
Εισηγητής: Σιόγκας Θεόδωρος, Πρόεδρος Δ.Ε. Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.). 
13.30 – 14:00 Συζήτηση και Συμπεράσματα.
​Με εκτίμηση

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

shares