ΑθλητικάΚαστοριάΚόσμος

Ο Δημήτρης Σινάνης για το ατύχημά του στο “Tour of Bihor 2017”

Για το ατύχημα στο “Tour of Bihor 2017” στη Ρουμανία και μάλιστα την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Καστοριανός ποδηλάτης Δημήτρης Σινάνης:

“Ενα δυσκολο τριημερο στην Οραντεα της Ρουμανιας ελαβε τελος! Μετα την πτωση και τον τραυματισμο μου στον πρωτο αγωνα, καπου στο 65ο χλμ απο τα συνολικα 185 χλμ δεν καταφερα να κερδισω τις εμπειριες που ηθελα απο εναν αγωνα με επαγγελματιες αθλητες και ομαδες απο Ευρωπη και Αμερικη.

Οι 3 αυτες μερες ηταν αρκετα δυσκολες για μενα, ειδικα σε συνδιασμο με τη σκεψη της ευκαιριας που εχασα να δοκιμαστω σε εναν αγωνα υψηλου επιπεδου. Φυσικα τα πραγματα εκανε καλυτερα η ομαδα μου, με τον Κώστας Γεωργιάδης και τον Δημήτρης Κουρμπέτη να ειναι διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και να με τη στηριζουν παρα τις τεραστιες απαιτησεις και καθημερινες προετοιμασιες που εχει ενας τετοιος αγωνας.

Σας ευχαριστω προσωπικα τοσο εσας, οσο και την κυρια Katia Dakou η οποια δεν σταματησε λεπτο ,ακομα και απο αποσταση, να προσπαθει να καλυτερεψει την κατασταση και να με καθησυχαζει. Μια ομαδα σαν οικογενεια! Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

Σημαντικη ηταν και η ψυχολογικη στηριξη απο τους συναθλητες μου (αθλητες της ομαδας μου και αθλητες και συνοδοι της Εθνικης ομαδας) οι οποιοι ηταν εκει απο την πρωτη μερα και εδειξαν ενδιαφερον για την κατασταση μου! Σας ευχαριστω πολυ ολους! Επισης ευχαριστω ιδιαιτερα όλα τα παιδια της αποστολης για την κατανοηση τους, αφου στριμωχτηκαν ετσι ωστε η επιστροφη και οι 14 ωρες ταξιδιου να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο επιπονες.

Ευχαριστω επισης ΟΛΗ την οικογενεια μου, η οποια περασε αρκετα δυσκολα αυτες τις μερες με πολυ ανησυχια και αγχος για την ολη κατασταση. Φυσικα σημαντικη και συγκινητικη ηταν η στηριξη ολων σας απο το facebook με ευχες και πολλα μηνυματα, να με εμψυχωνουν και να με κανουν να σκεφτομαι αισιοδοξα! Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Υπομονη τωρα! “

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τραυματίστηκε στη Ρουμανία ο Δημήτρης Σινάνης (φωτο)

 

 

 

Back to top button