Καστοριά

Επισκευάστηκε το πολυμηχάνημα αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη κοπής των χόρτων (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Επισκευάστηκε το μηχάνημα της λίμνης αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη κοπής των χόρτων

Ορατός ο κίνδυνος να αποχωρήσει η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας πριν καν εγκατασταθεί στην Καστοριά.

Η Αντιδήμαρχος κα Αντωνίου είχε υποσχεθεί ότι σε ό,τι την αφορά, η επισκευή του μηχανήματος θα είχε ολοκληρωθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη θα μπορούσε να μπει στη λίμνη για να ξεκινήσει την κοπή των χόρτων, πράγμα που τελικά και έγινε κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες δοκιμές, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του antennes.gr.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου, όμως, όπως είχε ήδη προειδοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του , δεν επιτρέπει το μηχάνημα να μπει στη λίμνη, γιατί δε θέλει να τον καλέσει ο εισαγγελέας ρίχνοντας το μπαλάκι στον κ. Αδαμόπουλο.

Ο εκ των προπονητών της Εθνικής Ομάδος κ. Κοντομανώλης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές τόσο με τον κ. Παπαδημητρίου όσο και με τον κ. Αδαμόπουλο χωρίς να έχει βρεθεί μία λύση.

Ο κ. Κοντομανώλης, πάντως, διαμήνυσε και στους δύο ότι, αν δε βρεθεί άμεσα λύση, η Εθνική Ελλάδος θα αποχωρήσει μέσα στην εβδομάδα, ενώ θα χαθούν και όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα και οι προκριματικοί αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στη λίμνη Καστοριάς αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως, ο κ. Αδαμόπουλος απέστειλε έγγραφο προς το Δήμο Καστοριάς, με το οποίο δίνει το πράσινο φως για κοπή των χόρτων στον κωπηλατικό στίβο.

antennes.gr

Back to top button