Καστοριά

Ευχαριστίες του Ειδικού Σχολείου Καστοριάς προς το Ίδρυμα Ωνάσης

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Προσωπικού, ο Σύλλογος Γονέων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ολοήμερου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου (ΕΔΣ) Καστοριάς

ευχαριστούμε δημόσια τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάση

για την ικανοποίηση του αιτήματός μας με τη δωρεά τριών (3) διαδραστικών συστημάτων  προς το σχολείο μας, τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν στις αίθουσες και τέθηκαν σε λειτουργία.

Με τον τρόπο αυτό επαληθεύεται, ότι το Κοινωφελές Ίδρυμα Ωνάση διαθέτει ευαισθησία  προς τo θέμα της αναπηρίας και κοινωνικά αντανακλαστικά απέναντι σε μια ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας, όπως η Δυτική Μακεδονία, που δυστυχώς φέρει τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας πανευρωπαϊκά.

Σήμερα αισθανόμαστε ευτυχείς, γιατί λειτουργούν στο σχολείο μας πέντε (5) συνολικά διαδραστικά συστήματα. Η προσπάθειά μας όμως για την απόκτηση βέλτιστων εκπαιδευτικών εργαλείων και σύγχρονων υποδομών συνεχίζεται. Μέλημά μας η εξασφάλιση όλων εκείνων των προϋποθέσεων για την παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση για τα παιδιά με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επιδίωξή μας η εκπαιδευτική διαδικασία να συμβαδίζει με τις γενικότερες εξελίξεις της τεχνολογίας και της παιδαγωγικής.

Ευχόμαστε, το Ίδρυμα Ωνάση με παρόμοιες ενέργειες, στη μνήμη των ιδρυτών του Αριστοτέλη και Αλέξανδρου Ωνάση, να δικαιώνει για πάντα το προσωνύμιό  του, ως κοινωφελούς!

Με τιμή

Η Δντρια του Ειδικού Δημ. Σxoλείου

Σοφία Καμπούρη

dim-eid-kastor.kas.sch.gr

 

Back to top button