Συγκινεί η κόρη της Μαλβίνας Κάραλη 15 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της (φώτο)

Σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, στις 7 Ιουνίου 2002, έφυγε από τη ζωή η Μαλβίνα Κάραλη.

Η Μαλβίνα Κάραλη (πραγματικό όνομα Μαρία-Ελένη Σακκά) γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1954. Ήταν Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στον Πειραιά και καταγόταν από τα Ψαρά και τη Θράκη.

Απόφοιτη του Αρσακείου. Σπούδασε κυβερνητική στο Παρίσι. Εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες όπως η «Απογευματινή» και η «Ελευθεροτυπία» και ως αρθρογράφος στα περιοδικά «Φαντάζιο», «Επίκαιρα», «Γυναίκα», «Κλίκ», «01», με στήλες που άφησαν εποχή όπως το «Επ’ αυτοφόρω» (Γυναίκα) και «Σαββατογεννημένη» (στο περιοδικό Symbol της εφημερίδας Επενδυτής, άρθρα που κυκλοφόρησαν μετά το θάνατό της στην ομώνυμη συλλογή).

Η Μαλβίνα ήταν ένα λαμπρό, καλλιεργημένο μυαλό με ιδιαίτερες ικανότητες και μοναδικό ταλέντο. Πολλοί μάλιστα έχουν πει πως η δημοσιογραφία δεν θα ήταν ποτέ η ίδια μετά το θάνατο της.

Η κόρη της Μελίτα, σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατο της μητέρας της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, αλλά και να δείξει το πόσο της λείπει.

«5.475 μέρες / έτη φωτός, χωρίς», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της, μετρώντας τις μέρες που η Μαλβίνα Κάραλη έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση:

enikos.gr

shares