ΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνη

Στην Καστοριά ο Δημήτρης Καζάκης

Περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), αποτελούμενο από τον  Γενικό Γραμματέα Δημ. Καζάκη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο του τομέα συνδικαλιστικού Γιώργο Γεωργή, από τις 9 έως 11 Ιουνίου 2017.

Το κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ., θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις – ομιλίες σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, στις οποίες θα δοθεί έμφαση στις επιπτώσεις και τις παράπλευρες απώλειες που έχει το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η.. Παράλληλα θα γίνει εκτενής αναφορά και στην επικείμενη δημιουργία χώρου τοξικών αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ) στην Πτολεμαΐδα.

Εξ’ άλλου, το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ στο πλαίσιο της περιοδείας, θα μεταβεί και στην Καστοριά όπου θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με τοπικούς και κοινωνικούς φορείς, επίκεντρο των οποίων θα είναι το μείζον κοινωνικό ζήτημα της ανεργίας, που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., θα αναφερθεί στις προτάσεις του κόμματος για την επίλυση του φλέγοντος αυτού ζητήματος, ενώ στη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων, ο κ. Καζάκης θα παρουσιάσει τις σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ., τις οποίες οφείλει να υλοποιήσει μια Δημοκρατική Πατριωτική κυβέρνηση, ώστε η Ελλάδα ν’ απαλλαγεί οριστικά κι αμετάκλητα από το καθεστώς οικονομικής υποτέλειας και κατοχής που της έχει επιβληθεί αλλά και να απεγκλωβιστεί άμεσα από τα δεσμά του ευρωσυστήματος  και της Ε.Ε.

Πρόγραμμα περιοδείας 

Παρασκευή 9 Ιουνίου, Κοζάνη

– Ώρα 11:00  Επίσκεψη στα ορυχεία  της Δ.Ε.Η

– Ώρα 12:00  Συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΗ

– Ώρα 19:00  Ομιλία στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας στην Νομαρχία

Σάββατο 10 Ιουνίου, Πτολεμαΐδα

– Ώρα 19: 30 Ομιλία σε αίθουσα στο κέντρο της Πτολεμαΐδας

Κυριακή 11 Ιουνίου Καστοριά

– Ώρα 11.00 ανοικτή συζήτηση με μέλη και φίλους στο «ΣΤΕΚΙ της ΠΑΡΕΑΣ», Υπολοχαγού Διάκου 10, Καστοριά.

 

 

 

Back to top button