Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έρχεται ανανεωμένο το 3ο Smixi Forest Festival με 4 σημαντικά ονόματα να ανακοινώνονται μέχρι στιγμής (βίντεο)

Ένα διήμερο γεμάτο μουσική και παιχνίδια στο Δασάκι Άργους Ορεστικού

Το Smixi Forest Festival επιστρέφει δυνατότερο από ποτέ για 3η συνεχόμενη χρονιά!
Ετοιμάσου και φέτος για την εμπειρία της χρονιάς με δύο ημέρες γεμάτες μουσική και παιχνίδια!

Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου 2017 στο Δασάκι Άργους Ορεστικού

Μέχρι τώρα ανακοινώθηκαν:

Οι SUPERSAN

Οι SUPERSAN, ένα World – Electronic ντουέτο αποτελούμενο από τον Panama Cardoon (Carnibal Records) και τον MisterKentro (Balkan Riddims) έρχονται στο 3rd SMIXI FOREST FESTIVAL!
Το διαφορετικό μουσικό τους υπόβαθρο βοήθησε να ενώσουν στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο δίνοντας τους μια πιο σύγχρονη και ηλεκτρονική προσέγγιση, πάντα όμως με σεβασμό στα παραδοσιακά μοτίβα. Οι πάρα πολλές συνεργασίες τους με μουσικούς και φωνές από διάφορα πλάτη και μήκη του πλανήτη οδήγησαν σε ένα πολυσυλλεκτικό αποτέλεσμα. Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους “Half Man Half Clap” μόλις κυκλοφόρησε σε διπλό βινύλιο, με την υποστήριξη του εθνικού ραδιοφώνου Κosmos 93.6 (ΕΡΤ).

https://www.youtube.com/watch?v=ueHylexHinM

Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ – Δημήτρης Βαβλιάρας

Με αφετηρία το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της παράδοσης και των λαϊκών ακουσμάτων. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο από κοινού δίσκος των δυο καλλιτεχνών με τίτλο ‘’Ατέρμων’’.

Ο Γιώργος Μιχαήλ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον δίσκο «Αγία Νοσταλγία» («Στις χαραυγές ξεχνιέμαι», «Τρία ρουμπαγιάτ» κ.α.). Έχει στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Της γης ο μουσαφίρης», που κυκλοφόρησε με αντισυμβατικό τρόπο, χέρι-χέρι. Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης η Λιζέτα Καλημέρη και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μας συστήθηκε πριν ένα χρόνο, με την δισκογραφική δουλειά «Πάλι βρέχει», που κυκλοφορεί από την εταιρία Polytropon. Ο Βασίλης Σκουλάς έδωσε έντονο κρητικό χρώμα σε έξι τραγούδια του δίσκου. Ο Αργύρης Μπακιρτζής ανέδειξε την αμεσότητα των στίχων, σε δύο τραγούδια. Ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Γιώργος Κοντορικός, ερμήνευσαν μοναδικά τα υπόλοιπα τέσσερα τραγούδια του δίσκου. Συνεργάστηκε επίσης με τους Ανωγειανούς καλλιτέχνες Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη πρόσφατα σε δυο τραγούδια.

Οι NASA FUNK

NASA FUNK είναι οι σπουδαιότεροι εκπρόσωποι του funk στην Ελλάδα. Συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά του μουσικού αυτού είδους αρχικά με ελληνικό στίχο πρωτοπόρησαν στην Ελλάδα παντρεύοντας το hip hop με τη ζωντανή funk. Έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 500 συναυλίες στο ενεργητικό τους και καθιερώθηκαν πλέον ως ένα από τα πιο έμπειρα σχήματα της ανεξάρτητης Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι Dynamind big band

Οι Dynamind big band έρχονται με άρωμα Αφρικής, funk υφής και γεύση Λατινικής Αμερικής που θα εκτοξεύσει τις groove εμπειρίες σας!

https://www.youtube.com/watch?v=jDBbHHxjV5A

Back to top button