Επιστολή των 6 της μείζονος μειοψηφίας για τη σημερινή αποχή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας ,την κατασκευή νέου σταθμού  διοδίων στην περιοχή Αλιάκμονα επί του κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού ‘Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή’. Επίσης στην συνεδρίαση εκείνη προτείναμε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρουν την πρωτοβουλία να προκαλέσουν μια κοινή συνεδρίαση όλων των δημοτικών συμβουλίων του Νομού μας παρουσία όλων των αρχών και φορέων της περιοχής μας έτσι ώστε να αντιδράσουμε δυναμικά και να εισακουστούμε καλύτερα από την κυβέρνηση που έχει αυτόν τον σχεδιασμό.
Το μόνο που διαπιστώσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την Δημοτική Αρχή, ήταν ολιγωρία και αδιαφορία πάνω σε αυτό το θέμα. Και σήμερα που η κατασκευή νέων διοδίων είναι δεδομένη και το μόνο που αλλάζει είναι η τοποθεσία αλλά το πλήγμα για την περιοχή μας παραμένει το ίδιο , καλούμαστε να εκδώσουμε νέο ψήφισμα  ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή νέων διοδίων όχι στην περιοχή Αλιάκμονα αλλά στην περιοχή Σιάτιστα.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας λοιπόν δεν παρευρισκόμαστε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνουμε γνωστό ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή των νέων διοδίων όπου και να κατασκευαστούν και κάποια στιγμή η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που ανακύπτουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα, να λειτουργεί πιο γρήγορα , και να μην βρίσκεται συνεχώς στην τελευταία σειρά των εξελίξεων .

Με τιμή
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας
Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος
Παρχαρίδης Χρήστος
Τόσκος Πετρος
Μουτίδης Δημητρίος
Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα
Βελλίδης Βασίλειος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΤΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καστοριά 12/06/2017

 

 

shares